maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Ja nuinhan se uusi vuosikin kerkesi vaihtumaan. Me oltiin kotosalla haukkujen kanssa, paitsi Remus joka meni Xenan tueksi, kun Xena pelkää paukkuja kuollakseen, ja Remus ei ensinkään niin kokeiltiin olisko siitä Xenalle apua ja tukea, ja kaipa siitä vähän oli ollut. Kotona olleet koirat otti asian suht rennosti, pientä läähättelyä oli ilmassa ja parvekkeelle eivät änkeneet mukaan.


Ennen uutta vuotta Milla Magia kävi vähän treenailemassa Myrttiä, koska Milla saa "kunnian" esittää neidin ens vkl:n Lahden ryhmiksessä. Ja tosi kivasti neiti lähtikin Millan kanssa liikkumaan, kun Milla oli hetken neitiä pyörittänyt.


Samana iltana kun neiti oli vähän reenaillut Millan kanssa, lähdimme katsomaan Jonsulle leonbergin pentuja Myrtin kanssa, ja toki samalla moikkailimme Nalan (leonbergi, pentujen emä) ja Murun (eurasier), jonka kanssa Myrtti pienen lämmitelyn jälkeen sai tosi hyvät leikit aikaseks! Nalalle ihme ei lämmennyt vaik Nalalla tuntu olevan samanmoinen leikki tyyli kun Myrtillä. Mutta tulihan Myrtille uusia koira kavereita, ja nyt mahdollisesti Myrtti pääseekin sinne hoitoloimaan ens kuussa kun mamma lähtee vähän risteilemään.


Toissa iltana karvaiset saivat kaverin yö kylään, kun Xena tuli meille hoitoloimaan, kun Kiia lähti reissuun mihin ei viitsinyt koiraa ottaa mukaan. Ja hienosti meni, hyvin onnistu 4 kääsnan lenkittäminen, ja Myrtti neiti pääskin sit mun kans kahestaan, ja siitäkös likka tykkäs, kun samalla hieman tokoiltiin.


Hyvin ollaankin Myrtin kanssa keskenään pietty tuota yllä, mut nyt täytys pikku hiljaa ruveta pääsee treenaa myös häiriön alle, ja aloittaa kunnolla hypyn treenaus. Kovasti haaveilen mölleistä kesällä, pääsis ite treenaa kisa tilannetta.


Laitoin myös sähköpostia Korkeavireelle, pentuagin tiimoilta. Josko päästäs Fleurin kanssa alottamaan agi,ja katsomaan onko mun ja koiran laji, tai siis mä tykkään kovasti, ja toivon et nyt mul olis tähänkin lajiin kunnon koira! Tuo alkas ens kuussa jos vaan päästään hommaan mukaan!


Tänä vkl:n olis edessä Lahden ryhmis, jossa kehässä tosissaan on Myrtti. Joten jos en ennen sitä saa textiä aikaseks, niin sillon viimeistään!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti