keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Myrtin toko tilanne

Tos ilta lenkin yhteydessä hieman kokeilin tokoilla Myrtin kanssa. Ja aattelin nyt ihan listaa tähän AVOn liikkeet ja meidän tilanne liikkeiden kanssa:

1. Paikka makuu: Ongelmana, se että koira jää makaamaan vinoon, enkä oikein tiedä millä tuota korjais. Sisällä toki tehnyt seinän vieressä, jotta jää suoraan mutta kun siirrytään seinän luota pois, niin taas menee vinoon. Hienosti kyllä makaa paikoillaan. Ja toinen ongelma, meinaa nousta sivulle ennen käskyä.

2. Seuraaminen (kytkettynä&ilman): Tässä ehkä suurimpana ongelmana, että seuraa aivan liian kaukana ja vinossa ja käännöksissä meinaa jätättää, mutta tuohon jo jonkin verran imuuttaminen auttanut.

3.Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: Menee maahan, mutta tarvii vielä käsi apua vähäisen.

4.Luoksetulo: Ehkä ainut toimiva, tulee erittäin hyvällä vauhdilla mutta toki tässäkin tulee sivulle vinoon.

5.Seisominen seuraamisen yhteydessä: Tämä alkanut sujumaan jo suht hyvin, tarvii vielä kädellä pysäyttää mutta hienosti jää jo seisomaan, eikä käy istumaan.

6.Estehyppy: Tää on meil aivan alkutekijöissään vielä. Menee yli ja jää seisoo, ja tästä palkannut. Pikku hiljaa tarkoitus päästä itse siirtymään koiran sivulle.

Jotta että tämmöstä. Voipi olla että jää kisailu vasta ensivuodelle, kun on pennut kasvattajalle tehnyt ja voidaan sitten vaan keskittyä tokoiluun. Ja meidän tulevan muuton myötä, jos pääsis kunnon seuraan treenailemaan ohjatusti, niin vois tulla enemmän valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti