sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pentujaaa pentujaaaa!!!!

Elikkä tiistaina ja keskiviikkona Myrtti oli rehveillä ihanan, lempeän, paksu turkkisen, hyvä luustoisen komistuksen kanssa <3 Neljän viikon päästä sitten ultraillaan, kauheesti jo odotan sitä. Mutta tämä olkoot viimeinen päivitys pennuista täällä, kunhan ultralla varmistettu pentujen tulo niin aukaisen niille oman blogin, mistä voi seurailla kanto ajan kuulumisia, synnytys tarinaa ja lopulta pentusten kasvua <3 <3


Ja joo tuolla nly kalenterissahan tapahtui jälleen pientä muutosta, koska saimmekin tämän pentu hommelin tähän väliin. Myrtin näyttelyt laittelen kuhan näen koska alkaa olee taas kehä kunnossa.

Yksi jyväskylän näyttely on tosiaan nyt vielä loppu vuodesta, mutta sitten me jäämme mammatauolle kaikkien koirien kanssa (en ota pöpö riskiä) ja palailemme maaliskuussa asiaaan :)

Kaikki treenailukin tuntuu olevan tauolla. Mulla on totaali toko tylsistyminen, kun jotenkin vaikee yksinään nyt lähtee korjailemaan mokia, katellaan jatketaanko koko tokoa vai ruvetaanko kokeilemaan rallya kun ei oo niin totista touhua. Ja jälkeä lähetään Myrtin kanssa kokeilemaan ens viikolla!! Fleurin agi jatkuu tai ei, en tosiaan tiedä, meni nää hommat niin sekaisin. Mutta ainakin jatkuu ohjattuna vasta joskus ens keväänä tai mahdollisesti seuraavana syksynä, katsellaan...


Koittakaahan hei kuulkaa heitellä haasteita, mitä haluatte kuulla, nähdä yms. tässä blogissa jotta ei olis pelkkiä nly arvosteluja täys, ja niitäkin nyt harvakseltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti