sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Jyväskylä KV 8.11

Juuh eilen aamulla (nukkumattoman yön jälkeen) starttasin auton ja lähdettiin Voron kanssa kohti Jyväskylää, matkalla Karismasta napattiin kyytiin Sari ja Voron veli Kalevi (ADB Cadillac). Matka meni mukavasti, kahvia ja namii haettiin Vaajakosken abc:lta mukaan. Perillä löydettiin suht hyvin parkkipaikka ja samoin myös kehä, jossa olikin jo suurin osa AD-tiimiä paikalla.

Junnu urokset alkoi heti pentuluokan jälkeen (jonka voitti Voron veli puoli ADB Hunter, onnea!). Veli Kalevi oli eka arvostelussa ja sai ERIn ja sitten oli Voron vuoro. Liikkeet meni taas tosi hienosti kuin myös paremmin oli jo pöydällä, olen siihen tyytyväinen, mutta se seisominen -.- Joko se länkätti miten sattuu tai sit korvat oli päätä myöden, mutta joka tapauksessa ERI napsahti. Luokassa ei ollutkan kuin enää 2 koiraa meidän jälkeen ja sitten oli kilpailu luokka jonka ihme kyllä Voro voitti (Kalevi oli kolmas) ja sai päälle SA:n.

Marika (Olavi iskän palvelusväki) kokeili Voron seisottamista, ja hitto jotta se meni Marikan kanssa tosi hyvin, varsinkin kun Voro ei nähnyt mua. Mutta mä kun tulin näkyviin niin korvat meni päätä myöden. Mutta päätettiin sitten että Sari vie Voron PU kehään ja mä yritän muuttua näkymättömäks Vorolle. Ja minusta se sitten menikin Sarin kanssa tosi kivasti, mutta Voro ei enää sijoittunut PU kehässä, Enkä ollut mitenkään kauheen tyytyväinen kun silmin nähden huonompi meni PU sijoille -.- Mutta olihan Voro sentäs 32 uroksesta 5 paras, että ei paha sinänsä mutta kun nyt haetaan vään jo muutakin kuin hyvää mieltä! Arvostelu jälleen kerran niin epäselvä että en sitä ees yritä kirjottaa tähän, ollu taas hiukka epämääränen käsiala sihteerillä.

Mutta nyt sitten alko nly tauko. Ja sitä kestää maaliskuun lopulle ja siihen asti me treenataan tuota Voron esiintymistä ja kasvatellaan sille massaa! Mä uskon että kuhan se saa massan ja tuon esiintymisen taidon niin rupee menetystäkin tulemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti