sunnuntai 30. elokuuta 2015

Mätsäröintiä ja senne erkkaria!

Juups, ollu taas hiukka hiljasta kun ei oo oikein ollu mitään tarinoitavaa!

Oltiin viime torstaina tuossa Jokimaalla Berhandilais yhdistyksen järkkäämässä mätsärissä. Mukana mein laumasta oli melkein kaikki, Riesu jäi kaljuuttaan vielä kotiin näistä riennoista. Paikalle tuli myös ihana Dumle miäs <3 Kehissä oli ulkomuototuomarit.
Dumle oli meidän tiimistä ekana kehässä, ja sininen nauha sieltä napsahti. Sit olikin jo Ollin vuoro, ja tällä erää MillaMagia (mun luotto handleri, ja Myrtin ainut handleri) pääsin handlaa pikku jätkän, sininen nauha napsahti Ollillekkin.
Seuraavaksi Kiia meni Fleurin kanssa ja ihan kivastihan se meni, ja punanen nauha räpsähti :) Ja sitten oli suuren jännityksen vuoro, oli aika mennä Voron kanssa kehään. Se ei kehän laidalla ollut keppiin osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa, ja olin hiukka jännittynyt että mitä tästä tulee. Mutta kehässä sitten kaivoin namin ja ajattelin kokeilla, ja mitä ihmettä jätkä veny namille!!! Okei, korvat ei ollu ylhäällä mutta se seiso muuten äärikauniisti!!! Ja sitten oli pöydän vuoro (ollaan sitä tosi vähän tässä treenailtu), ja eikä mitä namilla sain sen pöydälläkin pysymään kauniisti, ja tuomari sai katsoa sen läpi! Ja punanen nauha räpsähti!!
Pienten kehässä ei tullut enempää menestystä. Mutta isoissa pennuissa Magia esitti Oliverin SIN1!!!!
Tässä muutama kuva mätsäristä, berni pojista:

Räyhähenki Jippikayjei "Dumle" © Kiia Väisänen

Räyhähenki Jippikayjei "Dumle" © Kiia Väisänen
Räyhähenki Kuka Muu Muka "Oliver" © Kiia Väisänen

Räyhähenki Kuka Muu Muka "Oliver" © Kiia Väisänen
Räyhähenki Kuka Muu Muka "Oliver" © Tuomo Tulokas

Räyhähenki Kuka Muu Muka "Oliver" © Kiia Väisänen
Oliver & Dumle <3
Eilisen päivän vietin rattoisasti turistina Sveitsinpaimenkoirien pääerikoisnäyttelyssä, johon oli ilmoitettu reippaat 230 berniä!!
Pääsin/jouduin myös Dumlen kanssa kehään, oli siis isoissa pennuissa. Mutta tällä erää ei pikku jäpälle menestystä tullut, mutta onpa se jo nuita ROP-pentu pystejä nappaillutkin :D
Päivä oli oikein mukava. Näin paljon tuttuja!!

Kohta sitten textiä toisenlaisesta aiheesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti