maanantai 5. lokakuuta 2015

NÄYTTELYITÄ!

Anteeks anteeks anteeks, tämä päivitys katko mut nyt tulee tekstii ihan urakalla!

Aloitetaan meidän näyttely rumbasta!

Eli Porvoo KR oli 13.9 ja kehässä oli pitkästä aikaa Voro, tuomarina Harri Lehkonen. Kun treenailin kehän laidalla niin poika oli tosi hyvän tuntuinen, ja näytti hyvältä. Noh sitten mentiinkin kehään ja meni ihan ok siihen asti kun Kuro (voron veli) oli kehässä, eli seuraavaksi oli meidän vuoro. Muhun iski ihan jäätävä jännitys, ja kun oli meidän vuoro olin ihan hermostunut ja remmoin Voroo ees taas ja sehän hermostu sitten myös ja näytti siltä että me koskaan olla mitään treenattukkan...ja oikeestaan tais koiran esiintymisestä rapsahtaa EH, arvostelussakin oli mainittu että tarvitsee lisää kehäkokemusta :/ (arvostelu jo hävinny jonnekkin). Mutta ensi kesänä uuteen yritykseen, nyt on hirmuisesti aikaa treenailla!

Seuraavana olikin meidän Oliverin depyytti junnu luokissa, ja aloitettiin heti rapakon takaa Virosta Tallinna KR:stä.
Lauantaina meillä oli tuomarina Andi Hudono Indonesiasta! Kattelin jo heti kun junnu luokka keräänty kehään, että joopa, ompa Oliver aika kirppu niiden muiden rinnalla (poika just täyttäny 9kk ja sit siel on 1.v 5kk ikäsiä junnui). Mutta sieltä rapsahtikin ERI, ja kehut oli pojalle isot. Oliver valkkautu luokkansa 3. ja tuomari jakoi koko junnu luokan sijoittuneille SA:t (myös ihana Dumle muru sai ERI SA mutta oli luokan 4.). No tämähän oli enemmän kuin hyvin hammaspuutos koiralta!

Noh Sunnuntai ei mennykkän ihan niin hyvin. Oli tiukempi tuomari kuten olettaa saattoi kun oli Itävaltalainen Gunther Ehrenreich. Ensimmäisenä kun oli iän kysynyt, osoitti Oliverin etu tassuja ja sanoi "Nou white marks", ja siihen takertui myös arvostelussa ja siitä hyvästä räpsähti EH. Epäilen että ei tuollaista kirppua tahtonut kilpailu luokkaan ja keksimällä keksi jonkun syyn antaa EH:n, mutta huvittavaa että kun olis suun kattonu tarkemmin niin olis voinu tiputtaa enempikin arvosanaa :'D
Nyt oli on ainakin tammikuuhun tauolla, katellaan sit mitä tuleman pitää! (viron arvostelut niin epäselvällä käsialalla että en edes yritä kirjottaa niitä)

Eilen sit olin piiiitkän tauon jälkeen käppänä kehässä, Fleurin kanssa. Ja olikin Fleurin 3. näyttely, ja eka avoin luokka. Tuomarina oli virolainen Kristin Kerem. Eikä se ihan huonosti menny, sai plikka ERI:n ja sijoittu luokassa 4., kun avoimissa nartuissa oli 6 koiraa. Ja eilinen arvostelu on peräti tallessa:

3-vuotias. Isohko. Hyvät mittasuhteet. Haluaisin pidemmän pään ja kuono osan. Tummat silmät. Hyvin kannetut korvat. Hyvä kaulan pituus, ja rintakehän syvyys. Haluaisin paremman eturinnan ja pidemmän olkavarren. Hyvät kulmaukset takaa. Liikkuu hyvin pitkällä askeleella.

Ja Seinäjoki jätetään väliin, kun ei tuo Voro ole vielä valmis edes ulkokehiin niin saati halliin. Eli seuraava kehä onkin se paaaljon odotettu Viron kehät Riesun kanssa!!!! Ja aattelin tossa jos tänää jo vähän kehittelis jo ensi vuoden nly kalenteria, kun kaikki tän vuoden ilmotkin on jo tehty :)


Meillä alkaa Ollin kanssa huomenna Toko-kurssi niin varmaankin päästään pälisee muustakin kuin näyttelyistä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti