sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Agitusta 13.3

Joo pikku-neiti kotiutu sunnuntaina Kiian luota, koska juoksut loppui, ja sehän samalla tarkoittaa sitä että pääsimme keskiviikkona taas agittamaan.

Neiti on kotona, omalla sohvalla <3
Teimme kolmen esteen sarjaa, josta koiran piti hyppää esteet kaikki samalta puolelta ja täs pääs itekkin jo kunnolla ohjaamaan ja miettii ohjaamistaan. Meil suju suhteellisen hyvin, mitä nyt Fleurin arkuus taas näkyin, ja vauhti ei ollut kovin hyvä.
Ja nyt teimme ekan kerran keppejä, ohjureilla ja aluks kepit oli tosi vinos, mut Fleur hyppii niiden yli, mutta kun nostettiin niitä ylös päin niin alko jo homma sujumaan.
Teimme myös ekan kerran puomin kokonaan, ja mä sitä hieman jännäsin, kun Nooran piti olla vierel, et Fleur vaan väistää ja tippuu koko puomilta, ja kyllä ekalla tippukin sieltä mut oltasko joku 5-6 kertaa tehty ja vikal kerral jo juos puomin läpi!
Lisäks tehtii taas rengasta, pöytää ja rengasta, ja nehän sujuu jo tosi hienosti!

Oli niil toisiaan vähän ehkä ikävä <3
 Kyl tuo laji vie vaan mennessään, mä olen ihan leimahtanu ja voisin käydä usemmin ja enemmän. Mut täytyy malttaa vielä kun on nuin nuori koira. Mut josko syksyl päästäs johku ryhmään tekemään. Fleurissa on kyllä tosi paljon potenttialia lajiin, ja Noorakin sitä on kehunu kuinka nopeesti tajuu ja hiffaa kaiken. Et kuhan vaan ite opin ohjauksen ja koira siin mukana niin meidät ehkä voi jopa nähdä kisaamassa agia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti