perjantai 29. maaliskuuta 2013

Porukkaa lisäää

Joo elikkäs Flamen laumaan mukaan tulon myötä, ehdotin Kiialle josko se postais tänne Flame juttui ja tietty siinä mukana tulee myös juttua Xenasta joka on jo välil mainittukkin. Ja samalla sitten lisäsin tuollaisen Huoltojoukkoja esittelyn, mistä käy ilmi enempi muistakin ötöistä ja meist ihmisistä jotka tulee mainittua blogissa :)

Sit muuhun. Meil ei ollutkan agia keskiviikkona, Nooran kanssa sovittiin että menen vasta parin viikon päästä, jotta pääsen tekee juuri ne ohjaus kuviot mitkä meilt jäi välistä. No Magian kanssa saatiinkin hyvä idea, ja lähdettiin mäyräkoira porukan järkkäämään näyttely treeniin. Ja voi video et tuo mun ipana oli hieno, kulki kivasti ja anto pöydällä kattoo ittensä nätisti. Kyl siit viel näyttelyihin ens syksynä on!
Meil on nyt Riihimäen Seudun Kennelkerholla hallittavuus testi 9.4, joka selvittää sen päästäänkö me nuiden järkkäämään alkeisagility kurssille, ja sit mä mahdollisesti haen sieltä meille ryhmä paikkaa. Et peukut pystyyn et tuonne päästäs!

Kahden viikon päästä minä, KETY ja Myrtti otamme suunnaksi Kalajoen ja lähdemme vähän moikkailemaan ihanaisia bernejä ja samalla sit meen esittää Myrtin Vaasan KV:hen, ja sit Myrtti jääkin puolekstoista kuukaudeks kasvattajien hellään huomaan, ei ole sit muuton alla ja on juoksut kasvattajien luona! Ikävä aivan varmasti tulee ole ihan järjetön, koska mun nalle <3

Tässä vielä kuvia tän päivän ulkoilusta, Fleurin, Flamen, Xenan ja Kiian kanssa.








- Erika

2 kommenttia:

  1. Miksi löysin tämän blogin vasta nyt? Onneksi olit linkannut facebookkiin! :D

    VastaaPoista
  2. JOHANNA!!! Sä olet puusilmä :D

    VastaaPoista