perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kiire kiire!

On pikkusen tuo päivittäminen jäänyt, mutta tosiaan meidän lauma on muuttanut ja siitä voipi lukea enempi toisesta blogist Ahosten malli perhe.

Mitään muuta ihmeellistä varmaan ole, kuin että me päästiin Fleurin kanssa alottamaan treenit Riihimäellä, ja siellä jo muutaman kerran oltu. Fleur toimii kivasti, ainut ahistava on kun neiti toisinaan jäätyy ihan totaallisesti, istuu/seisoo paikoillaan eikä vaan liiku! Nyt ollaan tehty keppei ilman ohureita, ja ihan hyvin sujuu koiralla, ohjaajalla vielä tekemistä. Ollaan myöskin päästy tekee pussi, mutta siinä viel tarvii nostaa pussin suuta, jotta likka uskaltaa tulla läpi. Ja viime tiistaina treenattiin ekan kerran pituutta, mä vähän jännäsin et näinkö hyppää yli, ettei kierrä tai kolahda esteeseen, mut ei mitään heikkoa hienosti ponkas yli!
Fleur myös pääsi karvoistaan toissa päivänä, nyt sit odotellaan turkkia, ja sit neiti pääseekin valoittamaan kehiä! Kerron nyt tässä samalla, että myös Flame pääsi karvoistaan :)

Turilas Fleur

Siistimpi neiti, ja niin kaunis pää <3
Tytöt yhdessä <3
Tätä mieltä Flame oli siistimisestä xD
Hieno kalju 4kk

Milla ja Remus aloitti viikko sitten Salpausselän kennelpiirin nuorisojaoston järkkäämällä temppukurssilla. Ja Milla kovasti tykkäili ja kovasti kotonakin harjotellut "koti läksyä" :) Ja ens viikol Remuksel oliskin yks kehä koitos Pääerikois näyttelys, ja Kiia pääsee/joutuu pojan handlaamaan ;)

Riesun kanssa vähän jotain tokoa tuos pihas väänetty, muuten poitsu on vaan nautiskellu pihalla olosta ja möllötellyt <3


Myrtil vähän samat kun Riesulla, oltu vaan ja hieman tokoo väänetty. Mutta Myrtin kanssa nyt päästään sit Timpan lomalla kimppa toko treeneihin tuonne Riksuun! Ja sittenhän Myrtillä olis kehiäkin tiedossa :)


Me ollaan tosiaan vaan nyt nautiskeltu uudesta kodista, tää on ihanteellinen paikka koirille, pääsevät ulos remuu kun silt tuntuu, ja lenkille on helppo ja kiva lähtee. Ja viel kertaakan törmätty muihin koiriin. Ajattelin et jos nyt vkl:n joutas vaik tuohon Järvelän koira puistoon neiti koirien kanssa :)





Muhot hilluu omal pihal:
 
Hyvin tuo Myrtti lastakin uskoo :D:

~Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti