maanantai 23. syyskuuta 2013

 A'Dreams Black Chaos aka Voro on muuttanut meille <3

 Lauantaina siis lähdin AD-päiville (uuden pienen kennelin miitti), ja siellä oli kaikenmoista ohjelmaa ja touhua, todella mukavata oli, ja varsinkin tutustua uusiin saman henkisiin ihmisiin ja kuulla uudesta rodusta erilaisia näkökulmia.
Mutta toki minun koko vkl:n koho kohta oli saada sunnuntaina (eli eilen) sieltä matkaan mukaan meidän uusi ihana perheen jäsen Voro <3
Kotimatka meni hienosti, ekat viis minsaa piti kovaakin älä mölöä mutta lopulta sitten nukahti tyytyväisenä boxiinsa. Matkalla kävimme moikkaamassa Flamen ja Xenan, ja se hieman järkytti pientä lasta kun kaksi snautseria partoineen tuli moikkaamaan. Mutta täytyy sanoo, että olen todella ylpeä Flamesta kuinka varovasti se pientä haisteli, kun muuten on sellai AD/HD :D
Kotona oli paikalla koirista käppänät, Myrtti oli Annella vkl:n hoidossa, kun en miehelle uskalla jättää juoksusta narttua ja erittäin kiimaisia miehiä! Fleur oli heti tarjoomassa leikkiä pienelle, mikä ehkä enempi järkytti Voro miestä kun että olisi heti leikkiin lämmennyt. Pojat ihan pikkasen osoitti mielen kiintoa uutta poikaa kohtaan, mutta selkeesti edelleen nainen vaan mielessä. Myrtti otti tultuaan ihan äiti roolin, ja on pessyt pojan jo moneen kertaan, joskin aluks Voro oli hieman hämmentynyt tämän kokoisesta kaverista.
Illalla käytiin hienosti omaan möksään nukkumaan, mutta joskus yhentoista aikaa niin minä kuin Vorokin herättiin siihen kun Riesu kaipuu piippausta Myrtin suunnalle lähetti, hetken pien piippas kunnes paineli takas nukkumaan ja nukkuikin sitten aamuun asti.
Aamulla meillä olikin ihan erioloinen pentu jo, se ihan pisti leikiks niin Fleurin kanssa kuin Myrtin hännänkin kanssa :D Ja toki meillä lapset ihan hurmiossa pennusta niin lasten kanssa tuo aamusella kans leikki, kun lapset sitä solmu lelulla leikitti.
Tänään tuossa äskön maistu ruokakin ekan kerran. Kakkaa ei ole tullut vielä, mutta johtunee tuosta syömättömyydestä. Pissoja on kyllä tullut myös sisälle, mutta yhdet vain ohi paperin.
Tänään jo vähän tuossa kokeiltiin pöydällä oloa ja näyttely hihnaa, mutta tuo hihna oli viel kauhistus, mut sekin harjoituksella äkkiä oppii.
Mutta aivan mainio reipas pentu on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti