maanantai 30. kesäkuuta 2014

Forssa KR 29.6

Eilen matkasimme sateiseen Tammelaan, mihin oli järjestetty tämän vuoden Forssan kaikkienrotujen koiranäyttely. Kehään meiltä meni onneksi vain Voro, ei paljon vesi sade haitannut. Ja tällä erää itse vein kundin kehään, ja paremmin se nyt esiinty kuin Kotkassa, mutta edelleen treeniä tarvitaan ja paljon, ja nyt oonkin katsellut kaikki lähitienoon mätsärit, mihin pääsemme menemään ja sen lisäksi treenaillaan kotona toki. Kauniistihan tuo liikkuu ja liikkumista on ilo katsella, mutta pöydällä olo ja seisominen onkin sitten ihan toinen tarina -.-

Mutta ERI:n tuo poika nyt kumminkin sai, mutta täysin sileen. Kilpailu luokassa, me oltiin ekat jotka käteltiin kehästä pois. Ja tuomarihan oli siis Latviasta tullut Ligita Zake ja arvotelu oli tälläinen:

Correct type. Correct type of head & expression. On the upper size. Straight topline. Very well developed body. Broad body, deep enough. Very well angulated. Moves well.

Eli ei siis hullumpi arvostelu, kun nyt saadaan tuo esiintyminen vaan toimimaan!!

Riesun Pori jäikin väliin, kun mä en saanut lapsille hoitajaa perjantai illaksi. Mutta kyllä Riesu viel kerkee. Ens vkl:n olisikin sitten Karjaa KR kera Voron :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti