sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kotka KV 15.6

Tänään oli Kotkassa KV näyttely, ja aivan ihanissa maisemissa, meren äärellä. Ja ilmakin suosi meitä (turhankin paljon, allekirjottaneella palo pärstä). Milla Magia ihanainen handlasi koirat kehässä, iso kiitos!

Eka heti aamusta oli kääpiöpinseri kehä ja tuomaroi erittäin erikoinen tapaus Hollannista Hans V.D Berg. Ja tosiaan Voron eka virallinen kehä. Ja eipä kovin kummosesti mennyt JUN EH ja arvostelu:

10 months. Looks like a baby. Good size. Very nice expression. Ears bit soft at moment. Dark eyes. Short back. Exelent topline. Good tailset. Very nice color. Good temperament. Very nice on the move.
(kuva Reetta Kankkunen)

Sitten odottelimme tovin jos toisenkin berni kehää, jossa tuomarina oli Norjasta Rune Lysgaard. Ja joskus kahden aikaa vihdoin Milla pääsi Myrtin kanssa kehään, jossa tuomarina oli Norjasta Rune Lysgaard. Ja sehän ei sitten menny ollenkaan hullummin AVO ERI2 SA!! Mä niin ylpeä mun rakkaimmastani olen!! Ja arvostelu:

Very nice head and expression. Exelent neck and topline. Good coat. Well angulation. Moves very well.

Seuraavaksi onkin sitten valion aika astella kehään Pori KV:ssa, ja sitä odotan jo suurella innolla! Ja sitten heti seuraavana päivänä Voro toista kertaa kehään Forssassa. Ja ens kuullekkin jo useampi nly tiedossa. Ja nythän nälkä kasvaa syödessä, ja ilmotan Myrtin hiukka useampaankin näyttelyyn. Voroa tauotan varmaankin nyt ilmotettujen jälkeen, jotta saadaan tuo esiintyminen eka treenattua varmemmaksi!

Sen verran täytyy viel hehkuttaa berniläistä, että se kehän laidalla ekan kerran ikinä pakitti suoraan sivulle, eikä lähteny kiertää takaa, ja meni muuten tasan suoraan ja oikeelle kohdalle. Onko ees hiukka hieno Myrtikkä mulla, rakastan hirmuisesti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti