lauantai 11. tammikuuta 2014

Kaapelitehtaan pentu näyttely

Minä korkkasin tänään kääpiöpinseri kehä neitsyyteni, kun edessä oli meidän lauman nuorimmainen ihka eka kehä kokemus. Ja jonkin verran jännitin, koska Voron kanssa nly treeni jääny ihan minimaaliseks, ja edes mätsäreihin ei olla päästy. Mutta pikku mies käyttäyty minusta yllättävän hyvin, ja liiku tosi kivanlaisesti, mami ylpeä on pienestään :3
Ja niin tulipa heti sitten koettua kääkän turkin helppous ja näyttelyyn lähtö nopeus. Meidän oli tarkoitus treffata Sarin (Voron emän ja veljen omistaja) ja Mian (Voron veli-puolen omistaja) kanssa tuuliharjan huoltsil ja siitä ajella Marja-Leenan (kasvattaja) luokse. Sari soitti seittemältä, jollon mä HERÄSIN!!!! Paniikki valmis, laitoin viestiä et menkää vaan tuun suoraa nly paikalle. Ja ekana mieles "MITEN KERKEEN LAITTAA KOIRAN!!!!", kunnes meni alitajuntaan, et hitto mitä laittaa boxiin ja lähteä!! Ah, tätä ihanuutta (mutta silti käppänät on <3)

Mutta niin takaisin itse asiaan. Pikku pentujen kilpailu luokassa, yritin keskittyä vain siihen että Voro pitäisi korvia ylhäällä, enkä katellu mitä ympärillä tapahtuu, kunnes tuomari ohjeisti kaks mun takana olevaa koiraa meidän eteen, ja mä luulin et noni vikoja ollaan, kunnes tuomari käski liikkeelle ja huomasin et meit olikin vaan neljä enää kehässä. Mutta siihen paikalle jäätiin, eli pikku pentujen neloseks, ja tuomari tuli kätellee ja sano että on tosi hieno ja lupaava pentu, kun vielä nostas korvansa ylös. Tuomarina siis Teija Salmi-Aalto ja arvostelu kuului näin:

Hyvänkokoinen urospentu. Hyvä pää, jossa lähes yhdensuuntaiset pään tasot. Kuono-osa saa täyttyä silmien alta. Tässä vaiheessa hieman epävarmat korvat. Lyhyehkö kaula, hyvä ylälinja. Sopiva runko. Hieman pysty olkavarsi. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Liikkuu hyvin joka suunnasta. Tarvitsee aikaa kasvaakseen raameihinsa. Ihastuttava olemus.

Tän lisäks Voro osallistui kasvattaja luokkaan Mian/Marja-Leenan esittämänä, mutta meidän kakrut oli kakruja, ja toiseks jäätiin mutta KP kumminkin heltys. ROP-pentu oli Voron veli poika Kuro, onnea vielä kovasti Reetalle!!!

Huomenna onkin sitten vuorossa Lahden tammi ryhmänly, ja kehässä.....MYRTTI!!! Kyllä vuoteen ei ole ollu, mut lähetään kattoo mitä mieltä tuomari nyt on mun nallekarhusta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti