sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Lahti PN

Tänään siis olimme Lahden pentunäyttelyssä lauman nuorimman kanssa. Voro esiinty mun omasta mielestä jo paremmin, mutta nuo korvat. Ne sojottaa sivulle aika törkeesti, mutta josko saatas ne siitä asettumaan ennen junnu luokkia. Mutta jäpä oli pikku pentujen kolmas tänään :) Ja esitimme myös rodun parhaan kasvattaja luokan. Tuomarina toimi Kristiina Niemelä, jolla siis ei ole kääkkä virallisesti arvosteltavana, ja arvostelu kuului näin:

5kk, erittäin lupaava. Hyvät mittasuhteet päässä ja rungossa. Leikkaava purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Erittäin lupaava rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Lupaava luusto. Liikkuu hyvin. Esiintyy ja esitetään hyvin.

Nyt on tämän kuun näytelmät käyty, ens kuussa sitten olis Jyväskylän KV johon lähtee meidän kaikkien oma halinalle Myrtti. Myrtti tulee myös esiintymään Soo-Soo kennelin kasvattaja luokassa, hirmu jäntskää!!! Sitten tuleekin näytelmä taukoa jälleen, kunnes saadaan kehiin nuita meidän yyper hienoja kääpiösnautseri neitejä!

Ja sitten toiseen asiaan. Myrtin tämän vuoden suunnitelmat onkin vähän toisenlaiset. Me nimittäin kasvattajien kanssa odottelemme maaliskuun puolessa välissä alkavia juoksuja, joista Myrtti tullan astuttamaan erittäin hienolla uroksella (mutta vielä emme tuota urosta tule julkistamaan). Pennut tulevat kasvattajien kennelnimen alle, mutta minä sijoitan mahdollisesti yhden nartun pentueesta, vaikka mieli halajais kovin pitää itsellä (varsinkin nyt kun on näitä pakkasia ja Myrtti lenkkeilee mun kanssa kahestaan) mutta meillä ei tilat tällä hetkellä anna periks toiselle isolle koiralle :/ Mutta olemme siis aika jännän äärellä, tietoa löytyy enempi Soo-Soo kennelin kotisivuilta.

Agility peruttiin pakkasen takia ja saa nähdä käykö näin myös ensi viikolla. Mutta toivotaan että kohtaa päästäs jatkaa sitäkin touhua. Toko treeneis ollaan oltu todella vähän, kun ei lauantaisin tunnu kerkiävän.

Mutta näillä eteen päin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti