sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Lahti RN

Nyt on käyty Myrtin kanssa kehäilemässä. Aamulla lähtöä tehdessä mietin olenkohan ihan mielestäni vajaa, kun kattelin kun berniläinen veti kauheeta riemu loikkaa pitkin pihaa, ja nappaili lunta kiinni kun harjasin autoa, mietin hiljaa et tätä menoa mul on jotain poikki kun joudun hihnas neitikän kävelyttää nly paikalla (pitäs vissii enemmänkin hihnailla).
Käytiin koukkii Anne meidän kaveriks mukaan, ja kruisailtiin messuhallille. Ja Myrtti kävelikin ihan nätisti hihnassa ulkona, mutta kun yritin papereita kaivella sisäl järkkärille, niin siitä mitään meinannu tulla, mutta Anne sitten pelasti tilanteen.

Reippaan kaksi tuntia me kehän laidalla saatiin pyöriä ennen kehään menoa. Ja ei kovin nätisti tuo berni ei siinä osannu olla (ei ollut häkkiä mukana, ajattelin et tekee hyvää möllöillä kehän laidal ilman, ei niin hyvä idea), kunnes jo jossain kohtaa alko neidille väsy iskee, ja heitti pötkölleen.

Kehässä likka toimikin yllättävän kivasti, ei hakenu kontaktia vaan liikku suht mukavasti, mitä nyt muutamat laukka askeleet ja yritti haistella maata, tähän vaan lisää treeniä! Mutta siis mun yllätykseksi kehäsihteeri antoi meille punaisen nauhan käteen, ja tästä hyvästä Myrtti sai isot kehut! Luokka kilpailussa jäätin, niiden karvaisten ja suorempi turkisten koirien varjoon eikä sijoitettu. Mutta siihen nähden, että mä lähdin hakee arvostelua tuo ERI oli tosi hyvä :) Ja tuomarina siis Leila Kärkäs ja arvostelu kuului näin:

Touhukas narttu jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Tummat mutta pyöreät silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Etu-osa saisi olla paremmin kulmautunut. Hieman painuneet välikämmenet. Hyvä taka-osa. Rintakehä saa vielä kehittyä. Liikkeessä tulisi olla enemmän voimaa ja ulottovuutta. Hieman kapea taka askel. Karva selällä kihartuu voimakkaasti, muuten hyvä karva ja väri.

Ensi viikolla sitten jatketaan ageilua ja vkl:n olis Voron toinen kehä esiintyminen Lahden pentu näyttelyssä, jos täs viikon aikana saatas treenailtua tuota korvien ylhäällä pitämistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti