lauantai 18. heinäkuuta 2015

Iitin pentunäyttely 18.7

Poikettiin Oliverin ja Kiian kanssa aamusta Iitin pentunäyttelyssä. Oli Oliverin eka näyttely kehä. Oliver odotteli kehää tapansa mukaan hyvin lupsakasti makoillen, on kyl niin helppo koira kehänlaidalla, jos siis vertaa emäänsä :D

Tuomarina tänään oli Maija Mäkinen ja Olli oli pikku-pentujen 2 (osallistujia pikku-pennuissa se kaksi) ja sai KP:n (bernin poikasia yhteensä 5kpl). Ja arvostelu oli tämän kuuloinen:

Miltein 7kk, hyvät mittasuhteet. Kaunis ilmeinen pää, toivoisin kuonoon lisää vahvuutta. Hyvä kaula, etuosa voisi olla paremmin kulmautunut, hyvin takaa. Rintakehä voisi olla hieman pidempi. Tässä vaiheessa kehitystä köyristää ylälinjaa (handlerin esittämisessä suurempi vika ;)). Liikkuu hyvin sivusta ja takaa, edestä löysästi. Hyvä karva. Lämmin tan-väri. Miellyttävä käytös


Olen tyytyväinen arvosteluun, mutta en omaan esittämiseen. Taisin unohtaa olevani bernin kanssa kehässä, kun sitä pyllystä nostelin :'D Mutta muuta kun reenailtava :) Ja parin viikon päästä sitten Luumäen pentu näyttelyyn :) Ja sit syyskuun lopulla olisikin eka junnu luokka, ja ihan Virossa asti :)

Toko juttuja tehdään rauhassa, mutta josko syksyllä vaikka ihan johku ohjattuihin lähettäs, ainakin sennejen ala-jaoston treeneihin ainakin :)

Kuvaa tuleepi myöhemmin, kun niitä saan......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti