tiistai 21. heinäkuuta 2015

Suunnitelmia syksylle.

No niin nyt on allekirjoittaneella taas läppäri sylissä, niin tuleepi tännekkin useammin kirjoteltua, laiskana kun jaksa istuu ison pöytäkoneen vieressä ja siinä kauheesti runoilla mitään.

Joo eli tässä on nyt suunniteltu että katon Ollille syksystä jonkun toko treeni paikan, en vielä tiedä mistä vai käydäänkö ihan vaan sennejen alajaoston treeneissä. Ja sen lisäks tarvii nly treeneissä ruveta käymään, niin Oliverin kuin Voronkin kanssa.

Kovasti oon miettiny et tahtosin jonkun koiran kanssa agia tehdä, mutta Fleurin olen kyllä jo pois sulkenut tästä lajista, vähän mietiskelly et josko tuon Voro pojan kanssa lähdettäs kokeilemaan, ja todennäköisesti tuonne Korkeavireelle kun se on nyt melkein vieressä.

Näyttely suunnitelmat elävät vähän väliä, mutta nyt suunnitelmat on, että Voron kanssa treenaillaan ja liikutaan, jotta kroppa rakentuu ja kehäkäytös paranee, ja vasta ensi kesänä lähdetään taas kokeilemaan kehiin. Mätsäreissä toki käydää treenailemassa, mutta ihan tasan treenailemassa!
Oliverilla on tällä hetkellä etuhampaat miten sattuu, kuin myös siltä puuttuu kaksi ala-hammasta. Käydään nyt ilmoitetut näyttelyt, ja vasta kun nähdään miten hampaat vaikuttaa niin mietitään lisää kehiä.
Riesu vaihdetaan nyt taas takas kehiin, lähdetään kokeilee Virosta sertiä&cacibia ja muutamat suomen näyttelyt mm. joulukuun Voittaja näyttelyt, sitten karva varmaankin loppuu, mutta keväälle sit mietitään Latviaa&Liettuaa. Mukava päästä mustuaisen kanssa pitkästä aikaa virallisiin kehiin :) <3
Fleuri on aikalailla kotikoirana!

Ja ens vuoden alustahan lauma kasva takas 5. Olen Henna-Marilta&Timolta varannut Stepiltä pennun jo tämän vuoden alusta, tarkoituksena oli etsiä tyypille sijoituskoti, mutta kun kotiin valitettavasti avautu berninartun mentävä aukko, niin saapi tyttö muutta meille kotiin <3 Ja täytyyhän mulla nyt aina olla yks Soo-Soo koirakin riveissä <3
Ja tosiaan siis Olli on niin lepposa ja helppo tyyppi, että uskallan näinkin pienellä ikäerolla toisen berniläisen laittaa, ja kun keretään kumminkin pahimmat mulkkuiän väännöt Ollin kanssa käymään läpi.
Nimeä vielä tytölle mietitään, joskus sanoin et jos koskaan tulee toinen berni tyttö niin siitä tulee Molly, mutta kun sehän puheessa olisi Molli, niin on turhan lähellä Ollia ja kun nuo bernit muutenkin aina änkee kerralla iholle niin saati sit jos on nuin saman tyyppiset nimet :DD Mutta tarvii tässä penkoa Harry Potterin hahmoja ja valkkailla tytölle nimi, onneksi on vielä tovin aikaa :)

Tänään olis tos huudeil mätsäri, ja Kepo tuossa houkuttelin et mennää, kun kävellen pääsis. Eka olin et Oliver lähtee, mutta nyt oliskin suunnitelmissa että otetaan Riepunen vähän nautiskelemaan kehässä pyörähtelystä :)

Mutta palailempa iltasella jos mätsäreihin päästään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti