sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kun treeni tuottaa tulosta

Joo käytiinhän me siin mätsärissä, mutta eipä ton karvaturrin kanssa siel tulosta tullut. Ja oli kyllä niin hirvee alustakin kehillä et huh! Mut ihan mukava ilta oli. Näin tuttusia ja oli juttusia. Ihan loppuun asti peräti viihdyin :)

Tossa tuli Fleuriltakin vihdoin otettua tukka alas, ja tuossa suunnittelin sille yhden kehänkin, saadaan avoimesta sillekkin arvostelu.Nyt sit vähän keräillään tässä vielä lihasta ja vähän tukusammaksi tyyteli. Pääsee Äffäkin fillaroimaan äitin kanssa, mutta tarvii kyllä sillekkin hommaa uudet kunnon valjaat :)

Voron kanssa tuossa tänään kokeilin taas seisomis hommia eka sisällä, ja pää meinas hajoo kun ei hitto siitä tule lasta eikä sitä toistakan, tai se kyl ehkä ekana tosta koirasta tuli eka sillä hetkellä mieleen. Mutta mä en ole ihminen joka antaa periks ja lannistuu, otin taskuun juustoa ja kepin, Voro nly piuhaan ja lähdettiin ulos. HITTO, se oli ihan eri koira, sil oli korvat ja kaikkea, ja se pönötti just niin kun pitää ja eipä se ihan siel rumimmasta päästä ole, vaikka mä toivoisinkin sille eteen vielä lisää tavaraa, mutta sekin voi vielä tulla! Ja tästä innostuin ja heti kattoo keretäänkö viel ilmoo josku ryhmikseen mikä olis ulkona, ja kyl tuolla niitä näky olevan, joten yksi näyttely kateltu vielä myös Vorolle tälle vuotta. Tarvii nyt viel ruveta pyörii ihan tosissaan halleissa sen kanssa, että saadaan niihinkin varmuutta, tiedä vaik jo vuoden päästä taas nähtäs Voro halleissakin.

Oliverin kanssa treenaillaan esittämistä vapaana, mutta töitä on vielä että näyttää siltä miltä mä haluun! Ja liikkettä reenaillaan, lähinä minä nyt, kun haen toisenlaista tyyliä, vähemmän nykivää!

Käytiin Kiian kanssa eilen myös Eukanubassa turistina (esitin kylläkin Jippikayjein ROP-pennuksi <3) ja ostin Riesulle samanmoisen ketjun kun Vorolla on, eli puolikuristava! Ja nyt tarvis reenata sen käyttöä Riesulla, eli se ei kurista yhtään, vaan pyrin siihen että en puutu koiran esiintymiseen vaan ns. roikun mukana!

Kyllä me kehiin näil koiril vielä päästään!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti